Onze producten

Wij bieden een breed scala aan opleidingen aan en voor een aantal van deze opleidingen heb je bepaalde vaardigheden nodig die wij hebben toegepast door onze producten te maken. Zo leren onze leerlingen hoe ze klantgericht kunnen werken en de vaardigheden te beheersen die ze nodig hebben voor hun beroep.

We hebben veel producten van hout, deze producten maken de leerlingen onder begeleiding van een praktijkopleider in de bouwschuur. Er worden verschillende houtproducten gemaakt zoals insectenhotels, brood/tapasplanken, vogelhuisjes, schalen, kaarshouders, egelhuizen, bloembakken en picknickbanken. Ook maken de leerlingen onder begeleiding van een praktijkopleider armbanden, kettingen en nog meer van edelstenen. We hebben veel verschillende soorten edelstenen met ieder zijn eigen naam en werkingen. De leerling zoekt de werking van de edelstenen op en zet de dit op een kaartje zodat de klant weet wat de werking is.

De leerlingen doen productiewerk zoals  bijvoorbeeld mappen voor de praktijkopleider+ trainingen maken.

Voor de open dagen en markten die we houden op 3Antonius doen de leerlingen productie werk, bijvoorbeeld servetten vouwen, houtproducten maken en ook een Paas- of Kerststukje maken. De leerlingen doen dit productiewerk onder begeleiding zodat kwaliteit gegarandeerd is.

Heeft u interesse in onze producten? Of wilt u de prijzen weten? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.